Hlavní obsah

Hokejový Králův Dvůr přestřílel Cvočkaře z Hořovic

Novinky, Patrik Pánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci III. kola krajské soutěže mužů v ledním hokeji přivítal HK Králův Dvůr v místním derby HC Cvočkaři Hořovice. Již od prvních minut domácí udávali tempo hry.

Foto: Patrik Pánek
Článek

První gól přišel po střele Rákosníka v šesté minutě úvodní třetiny a další na sebe nenechaly dlouho čekat. Druhou branku přidal Eitler a i po té hra neustále pokračovala jen před hořovickou branku, kde setrvala převážnou část první třetiny.

Králův Dvůr zvýšil do poloviny první třetiny na 4:0. Po obrovské chybě za domácí brankou HK nabídlo příležitost Cvočkařům a ti snížili na 4:1.

Po přestávce hra nezměnila charakter a královodvorští spustili kanonádu, který se zastavil až na konci druhé třetiny. V druhé minutě zvyšoval na průběžných 5:1 Mareš a po něm se prosadil znovu Rákosník a následovali ho Tuček, Křesťan, Veselý a jubilejní 10 branku vstřelil Jarda Rendla, což bylo ohodnoceno mohutným aplausem, protože kdo dá desátou branku, zve spoluhráče na pivo.

Otázkou před závěrečnou třetinou bylo, na jakém čísle se ukazatel skóre zastaví. Nakonec úctyhodných 14:2, (4:1, 6:0, 4:1).

„I přes jasné vítězství a povinné tři body do tabulky nejsem s naší hrou vůbec spokojený. Místo toho, abychom využili kombinační hry, chceme vše urvat individuálně,” hodnotil výkon týmu Radek Křesťan, trenér HK. „Přijdou silnější soupeři, a pokud bychom k nim přistupovali tak lehkovážně jako v předešlých utkáních, tak nastanou problémy. Těm se musíme vyhnout,“ varuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám