Hlavní obsah

Hokejisté Zlína zahájí novou sezónu exhibičním utkáním s legendami

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkou lahůdku připravil HC PSG Zlín pro fanoušky ledního hokeje před startem extraligové sezóny 2016/2017.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Zimní stadion Luďka Čajky ve Zlíně

Článek

„V pátek 2. září od 17:30 hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně zahájí hokejisté novou sezónu exhibičním utkáním, v němž nastoupí A tým PSG Zlín proti mužstvu Zlínských legend. V jejich dresu se představí Petr Čajánek, Miroslav Okál, Petr Leška, Martin Hamrlík, Jaroslav Balaštík, Pavel Janků a další velké osobnosti zlínského hokeje,“ informoval tiskový mluvčí zlínských hokejistů Roman Ordelt.

Letošní netradiční zahájení sezony navazuje na předchozí oblíbené Dny otevřených dveří. Fanoušci se již nyní mohou těšit na významné osobnosti ledního hokeje ve Zlíně. 

„Po několika letech jsme se rozhodli změnit koncept oblíbeného zahájení sezóny. Oslovili jsme hráče, kteří ve zlínském dresu působili převážně v devadesátých letech, nebo jim v tomto období profesionální kariéra začínala. Většina z nich nám potvrdila účast, za což jsme velmi rádi. Fanoušci se mají opravdu na co těšit,“ uvedl Tomáš Melzer, marketingový manažer PSG Zlín.

Další příjemnou zprávou pro fanoušky je, že vstupné bude jako v případě přátelských utkání symbolických 30 Kč, majitelé permanentek mají vstup zdarma.

„Jedná se o další z bonusů pro majitele permanentních vstupenek, kteří mají zajištěné své místo v hledišti během celé sezóny včetně rozhodujících bitev v play off. Lístky na exhibiční utkání se tisknou na jednotlivá místa na sezení a stání. Všechny pokladny zimního stadionu se otevírají již v 15 hodin. K utkání bude vyrobena speciální sada fan věcí, které si mohou fanoušci zakoupit ve fanshopu, přestávky vyplní soutěže pro děti i dospělé,“ poznamenal Roman Ordelt.

Před utkáním budou představeny zcela nové dresy PSG Zlín na nadcházející sezónu Tipsport extraligy 2016/2017. „Dresy prodělaly zásadní proměnu, budou celkově čistější, v klasickém stylu a de facto zcela jiné než ty loňské,“ poodhalil Tomáš Melzer podobu dresů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám