Hlavní obsah

Hokejbalový tým Hostivaře chystá otevření nové arény

Novinky, David Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejbalový tým HBC Hostivař se chystá v sobotu 2. října otevřít novou hokejbalovou arénu, která se stane domovem tohoto mladého pražského týmu. Zatímco hostivařský A-tým podává výsledky, které je drží ve hře o extraligu, béčko stíhá debakl za debaklem.

Foto: David Fišer

Jednička HBC Hostivař "B" Tomáš Podroužek má v rezervě pražského týmu spoustu práce...

Článek

V Hostivaři už vyhlížejí otevření nového hřiště na Křimické. Přípravy vrcholí, hřiště je již postaveno a dolaďují se poslední detaily. Vždyť už za týden by zde měly vyběhnout oba mužské celky a na slavnostní otevíračce předvést soupeřům, jak těžko se bude nová aréna dobývat.

Hlavní událostí bude samozřejmě utkání hostivařského áčka proti rezervě extraligového Mostu. Jenže je docela možné, že otevíračka nezačne pro Hostivař zrovna růžově. Předehrou utkání áčka bude zápas HBC Hostivař B vs. HBC Concept team Most a je docela dobře možné, že na tento zápas se budou diváci i hráči "Hostíku" snažit co nejdřív zapomenout.

Rezerva pražského týmu zatím podává značně slabé výkony. Po prohře 0:9 s Ekonomem Devils následoval výprask 0:12 od Spectra a nyní další prohra 3:6 s Bohemia Benders Ďáblice. I když poslední výsledek nevypadá tak zle, je třeba podotknout, že ani toto utkání moc slibné nebylo. Ďáblice nejsou tým, který by měl dát šest gólů, zvláště když béčku přišlo na pomoc i pět "áčkařů". A že to byly pořádné posily: Jan Zvolský, kapitán A-týmu, Ondra Palička, vicemistr světa do 20 let, a Marek Brož, druhý nejlepší střelec I. NHBL. I přes výpomoc těchto hráčů nakonec béčko nedokázalo vyhrát.

A proto se nabízí otázka - nemůže zápas béčka v nové aréně, navíc před televizními kamerami, skončit ostudným výpraskem?

Související témata:

Výběr článků

Načítám