Hlavní obsah

Hokejbalový turnaj ukončí Oranžový rok ve Zlivi

Novinky, Lenka Pokorná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 30. srpna se ve Zlivi na Českobudějovicku uskuteční mládežnický turnaj v hokejbalu. Akce, kterou finančně podpořila Skupina ČEZ v rámci Oranžového roku v okolí Jaderné elektrárny Temelín, bude současně loučením s prázdninami i letní částí projektu Oranžový rok ve městě.

Foto: archiv

Start nové hokejbalové sezóny se blíží. Příprava na ni vrcholí.

Článek

„Jedná se o turnaj staršího dorostu, který bude nejen rozlučkou s prázdninami a současně přípravou na novou sezónu. Zúčastní se čtyři týmy z Českých Budějovic, Suchdola nad Lužnicí, Karlových Varů a samozřejmě ze Zlivi,“ uvedl vedoucí hokejbalového klubu HbC Zliv Jaroslav Masař.

První zápas celodenního programu odstartuje v 9 hodin na hřišti ve zdejším sportovním areálu.

Podle starosty Zlivi Jana Koudelky bude turnaj poslední z celkem osmi akcí, které letos město uspořádalo pod hlavičkou Oranžového roku.

„Jen namátkou. Obrovský úspěch měl koncert Kašpárka v rohlíku v areálu základní školy, stejně jako letošní čtvrté Slavnosti mrkve před čtrnácti dny, kde se podařilo pro zlivskou charitu vyšlapat na Oranžovém kole více než 47 tisíc korun,“ řekl Koudelka a poznamenal, že zdařilé byly i hasičské soutěže. Skvěle obsazený, celkem dvanácti týmy z celých jižních Čech, byl o uplynulém víkendu také dvoudenní turnaj mladších a starších žáků ve fotbale.

„Program letošního Oranžového roku ve Zlivi ukončí již zmiňovaný hokejbalový turnaj. Ještě jednou bych chtěl poděkovat Jaderné elektrárně Temelín Skupiny ČEZ za její podporu, díky níž jsme mohli tak širokou škálu akcí uspořádat na velmi vysoké úrovni,“ konstatoval starosta.

Výběr článků

Načítám