Hlavní obsah

Hokejbalové hřiště v Praze 15 plní sny malých kluků

Novinky, Ondřej Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátkem loňského října bylo u základní školy Křimická v Praze 15 otevřeno zbrusu nové víceúčelové hřiště. Kolemjdoucízde mají možnost vidět především pobíhající hokejbalisty Hostivaře.

Foto: Martin Zámyslický

Hokejbalový areál z ptačí perspektivy

Článek

Hřiště už tak několik měsíců plní svůj účel. Den co den vítá nové návštěvníky a je úplně jedno, jestli si příchozí zajezdí na dokonalém asfaltu na inline bruslích, zahrají si hokejbal nebo prostě jen posedí u sledování pobíhajících dítek.

Především děti mají z nového hřiště radost. Na podzim se zde až do tmy proháněl oranžový míček, v zimě se zase veselo bruslilo na ledě. Ruce si mne ale i hokejbalový klub HBC Hostivař, který ve svých řadách od října přivítal několik nových talentů, kteří se každý den díky náborům na základních školách množí a plní si svůj sportovní sen: co nejvíce se podobat slavným hokejistům.

A co nabídne areál v jarních měsících? Především spousty akcí pro malé hokejbalisty. Zmiňme školní turnaj Prahy 15 s názvem Spring Junior Cup 2011, březnový reprezentační kemp hráčů do 14 let nebo akci pro skutečně ty nejmenší, červnové Mistrovství republiky hokejbalových minipřípravek (děti do 8 let).

Pokud i vy budete mít zájem navštívit tento sportovní areál a budete si chtít například zajezdit na kolečkových bruslích, doporučujeme volnější pondělky či středy odpoledne.

Reklama

Výběr článků

Načítám