Hlavní obsah

Hokejbalová Hostivař přivítá o víkendu v Koma Areně Nové Strašecí

Novinky, Ondřej Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už o tomto víkendu pokračuje vyrovnaná čtvrtfinálová série mezi hokejbalisty Hostivaře a Nového Strašecí. Tentokrát se ale stěhuje na Prahu 15, do hokejbalové Koma Areny, kam domácí klub HBC Hostivař všechny diváky srdečně zve. Bude rozhodně nač se dívat.

Foto: Ondřej Novák

Velké opory obou týmů. Brankář Hostivaře Michal Šupík (v modrém) a útočník Nového Strašecí Ladislav Gengel (ve žlutém).

Článek

Čtvrtfinálová série 1. Národní hokejbalové ligy mezi Hostivaří a Novým Strašecím odstartovala už v uplynulém víkendu na hřišti druhého jmenovaného celku, kterému po základní části druhé nejvyšší soutěže patřila třetí pozice. Hostivař byla šestá, a tak je v sérii mírným favoritem spíše mužstvo Strašecí pod vedením trenéra Josefa Moravce.

V prvním utkání na hřišti soupeře Hostivař uspět nedokázala a především díky rozpačitému začátku zaslouženě podlehla 2:3 (obě branky M. Brož). 

V nedělním utkání předvedli hokejbalisté z Prahy 15 mnohem lepší a bojovnější výkon a jejich výhra 4:1 před přesunem do Koma Areny, znamenala vyrovnání této napínavé čtvrtfinálové série.

Nyní už se vše točí kolem hokejbalové Koma Areny, kterou najdete na Praze 15 (příjezdová ul. Boloňská 309, areál ZŠ Křimická). Právě sem se totiž celá čtvrtfinálová série přesouvá a dramatické boje nabídne jak v sobotu, tak v neděli. Obě čtvrtfinálová utkání začínají ve 13.30 hodin.

A na co se kromě samotných zápasů mezi Hostivaří a Novým Strašecím můžete těšit? Jako předskokani svých velkých vzorů se představí minipřípravka Hostivaře (sobota, od 12.30). Soutěžit se bude v první přestávce utkání o originální dres nejproduktivnějšího hráče Hostivaře, Ondřeje Paličky, na akci 1+1 nápoj ZDARMA v místním občerstvení se mohou těšit všichni hostivařští příznivci, kteří dorazí v bílém, pro nejmenší budou připravena pexesa a sady propisek se symbolikou letošního PLAY OFF a ostatní určitě ocení i soutěže o poukázky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám