Hlavní obsah

Hokejbalová Hostivař divákům v neděli nabídne opravdová derby

Novinky, Ondřej Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V hostivařské hokejbalové aréně se budou dít už tuto neděli věci. Místní klub HBC Hostivař nabídne divákům zajímavé souboje, a to opravdová derby. A tým mužů přivítá od 14 hodin v tabulce první Kovo Praha, výjimečné zápasy čekají ale i na mladší žáky Hostivaře.

Foto: Ondřej Novák

Derby mladších žáků Hostivaře

Článek

Hlavním tahákem dne bude pro diváky rozhodně zápas A týmu HBC Hostivař s lídrem ligové tabulky, týmem TJ Kovo Praha. První letošní měření sil skončilo přesvědčivou výhrou Kova v poměru 5:2. Odveta začíná v neděli 6. listopadu na hřišti u ZŠ Křimická v Praze 15 od 14 hodin. V přestávkách utkání si můžete zasoutěžit o pizzu z nedaleké pizzerie, před a po zápase dospělých můžete shlédnout i zajímavá klání mladších žáků.

I ty čekají nezvyklá ligová derby. Hostivař má v regionální soutěži mladších žáků přihlášeny hned dva týmy, a tak se poprvé v šestileté historii tohoto hokejbalového klubu potká v ligových utkáních HBC Hostivař A a HBC Hostivař B. Perličkou je určitě i fakt, že se oba týmy žáků nachází na prvních dvou místech tabulky, když dosud neprohrály ani jedno utkání. I v přestávkách zápasů dětí se pak můžete těšit na divácké soutěže. 

Hokejbalový areál HBC Hostivař najdete u základní školy Křimická na Praze 15, v Horních Měcholupech (příjezdová ulice Boloňská). Hokejbalový program plný zápasových derby začíná v neděli 6. listopadu už v pravé poledne. Přijďte se pobavit, vstupné je zcela dobrovolné...

Více informací naleznete na webových stránkách HBC Hostivař, www.hbchostivar.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám