Hlavní obsah

Hity COLDPLAY po roce opět v Praze díky tribute bandu COLDPLACE

Novinky, Petr Meckel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 21. listopadu přijede do Prahy celosvětově nejlepší tribute band COLDPLAY. V pražském Lucerna Music Baru vystoupí skupina COLDPLACE.

Foto: Fresh Agency s.r.o

Coldplace

Článek

Projev COLDPLACE překvapuje všechny fanoušky ve více než dvaceti zemích světa. Na pódiu se odehrává stejná show, jakou známe z koncertů COLDPLAY. Frontman Shane Crofts na pódiu vyzařuje stejné charisma jako samotný Chris Martin.

Skupina COLDPLACE si získala uznání na mezinárodních festivalech, např. Mathew Street Festival, Bospop (Nizozemsko), Glastonbudget  a na legendárním Fake Festivals. Bob Geldof, KT Tunstall, Ringo Starr a Roxette, to jsou jména interpretů, po jejichž boku COLDPLACE hráli. Bez COLDPLACE se neobešel ani oficiální ceremoniál England’s Rugby World Cup.

COLDPLACE si společně se svým publikem vychutnávají jedinečnou atmosféru svých koncertů. Čiší energií, kterou předávají svým posluchačům. 

Jako předkapela vystoupí mladá a talentovaná skupina The Travelers, které se předpovídá velká budoucnost na hudební scéně.

Reklama

Výběr článků

Načítám