Hlavní obsah

Historické motocykly v sobotu vyrazí na hrad Bouzov

Novinky, Aleš Koutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mototeam Žešov letos chystá již 30. ročník tradičního závodu mopedů, který je zařazen jako neoficiální mistrovství světa motocyklů do 50 ccm s přídavným šlapacím zařízením. Závod s názvem Rallye Kozel Bouzov odstartuje v sobotu 14. září na místním nádraží v Prostějově.

Foto: Aleš Koutný
Článek

Mototeam Žešov srdečně zve všechny příznivce jednostopých strojů na závod Rallye Kozel Bouzov, který se pojede 14. září. Závod odstartuje v Prostějově u nádraží, odkud se bude pokračovat na Bouzov, kde bude menší přestávka, po níž bude závodní trať směřovat zpět k Prostějovu. Cíl celého závodu je v Žešově u místní hospůdky. Jezdci závodí ve dvou kategoriích moped originál a moped s úpravami.

Letos si Mototeam Žešov na oslavu 30. ročníku připravil pro jezdce rychlostní zkoušky, které se jezdily při založení závodu. Trasa povede přes Čelechovice na Hané, Drahanovice, Těšetice, Senice na Hané, Slavětín, Bouzov. A dále se pokračuje na Hartinkov, Březinky, Konice, Skřípov, Brodek u Konice, Ptení, Vícov, Plumlov, Prostějov a cíl je v Žešově.

Závod je zařazen do moravského seriálu závodů mopedů - Hrací karty Moped Cup. Rallye se jede za každého počasí.

Další informace se dozvíte na stránkách Mototeamu Žešov www.zesov.cz/index.php?id=mopedy nebo na oficiálních stránkách celého CUPU www.mopedcup.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám