Hlavní obsah

HBC Hostivař zve na svátek mládežnického hokejbalu, na hostivařské derby

Novinky, Ondřej Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taková akce nemá v pražském hokejbalu obdoby. V rámci oficiální soutěže Mistrovství ČR mladších žáků se v neděli 22. dubna střetnou v ligových utkáních týmy HBC Hostivař A a HBC Hostivař B.

Foto: Ondřej Novák

Mladší žáci A nastoupí k derby v rudých retrodresech, které před lety oblékala Hostivař v samotných začátcích klubu.

Článek

Zájemci se mohou těšit nejen na dva ligové zápasy mladších žáků z Prahy 15, ale i doprovodný program: malinová limonáda poteče pro všechny diváky zdarma, milovníci sladkého se mohou těšit na domácí koblihy. Soutěže pro diváky v každém utkání doplní i vyhlášení jarní výtvarné soutěže pro všechny děti z Prahy 15. Nejlepší dílo bude oceněno jednodenním zájezdem pro dvě osoby, do německého Tropic Island.

V průběhu hracího dne vystoupí v přestávkách i nejmladší členové HBC Hostivař (minipřípravka) a jsou tak zváni i malí zájemci v ročnících narození 2003-2006, pro které bude připraven náborový program s trenérem Jaroslavem Skalickým a jeho asistenty. Dárky jsou připraveny opravdu pro všechny.

Udělejte si tak z neděle 22. dubna neděli vysloveně hokejbalovou a přijďte podpořit nejmenší hokejbalisty. Rádi vás v hokejbalové Koma Areně v areálu ZŠ Křimická přivítáme. Akce začíná v 11 hodin dopoledne a končí kolem třetí hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám