Hlavní obsah

Gymnastické soustředění Spartaku Trutnov bylo plné smíchu, ale také dřiny

Novinky, Ludmila Oravcová

Gymnastky Trutnova nezahálejí ani o prázdninách. Důkazem toho je srpnové soustředění.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

Předposlední prázdninový týden uspořádal gymnastický oddíl Spartak Trutnov tradiční gymnastické a TeamGymové soustředění v Hostinném. Akce se zúčastnilo přes šedesát členů trutnovského oddílu.

Trénink probíhal po celý den, cvičilo se na akrobacii, airtracku (pružný nafukovací pás), přeskoku, kladině, hrazdě, kruzích, koni na šíř, nechyběl ani balet, pohybová skladba, strečink, posilování, atletika, jízda na koloběžkách či bruslích.

Na večer byl pro děti vždy připraven program, při kterém se pobavily, odpočinuly a načerpaly sílu na další náročný trénink. A protože se letošní tábor nesl v duchu „Když hvězdy tančí”, nechyběla například zábavná Taneční morseovka, country tance pod vedením zkušených lektorů či závěrečná Galašou, při které děti předvedly ve skupinách svá taneční umění v baletu, free style, lambadě, rokenrolu a streetdance. Ani trenérky nezahálely a secvičily skotský taneček, za který sklidily potlesk publika.

Tajný výlet byl zaměřen na aktivní odpočinek v Holiday Parku Liščí Farma, kde si děti zahrály tenis, stolní tenis, plážový volejbal a minigolf, zaskákaly si na trampolínách a vyřádily se na prolézačkách a lanové dráze. Pěší cesta k vlaku po loukách a strništi (ne bos).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám