Hlavní obsah

Frýdek-Místek otvírá další sběrný dvůr

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statutární město Frýdek-Místek ve spolupráci se společností Frýdecká skládka zahajuje od 1. prosince provoz již čtvrtého sběrného dvoru na území města. Nachází se pod estakádou, na ulici Na Příkopě. V provozu bude od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin a v sobotu od 8 do 14 hodin.

Foto: Jana Matějíková

ilustrační foto

Článek

„Sběrný dvůr pod estakádou se nacházel již v minulosti. Kvůli probíhajícím opravám estakády jsme jej ale museli z bezpečnostních důvodů zrušit, a abychom občanům zachovali možnost bezplatného odevzdání velkoobjemového a nebezpečného odpadu v této části města, vyjížděla pravidelně pod estakádu mobilní sběrna. Nyní je estakáda opravená a nic nebrání tomu, aby se sběrný dvůr vrátil na původní místo. Věříme, že jej občané budou využívat v hojené míře, stejně jako v minulosti,“ řekl vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství Jaroslav Zezula.  

V souvislosti s otevřením nového sběrného dvoru pod estakádou dojde od nového roku ke zkrácení provozní doby dvou sběrných dvorů - na ulici Jana Čapka (Slezská) a na ulici Collo-louky (směr Olešná, poblíž Tesca). Jejich provozní doba se v pracovní dny zkrátí o dvě hodiny, lidem budou k dispozici od 9 do 17 hodin. O sobotách zůstává provozní doba sběrných dvorů zachována, a to od 8 do 14 hodin.   

Na Silvestra, 31. prosince, bude z technických důvodů v provozu pouze sběrný dvůr v areálu společnosti Frýdecká skládka na ulici Panské Nové Dvory, a to od 6 do 12 hodin.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám