Hlavní obsah

Fotbalisté Frýdku-Místku hrají v sobotu první druholigový zápas

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Frýdku-Místku se po třinácti letech opět vrátil druholigový fotbal. První zápas v rámci druhé ligy se uskuteční na domácím hřišti na Stovkách v sobotu 27. července v 17 hodin. Fotbalisté v něm změří síly s FK Bohemians Praha.

Foto: mfkfm.cz

fotbalisté Frýdku-Místku - ilustrační foto

Článek

„Bude to takový fotbalový svátek. Věřím, že stadion Stovky bude plný fotbalových fanoušků, kteří přijdou v klubových bílo-modrých barvách a podpoří nejen nový slogan - Všichni v modro-bílém jdou za jedním cílem, ale hlavně naše hráče, kteří to dotáhli až do druhé ligy,“ řekl náměstek primátora Libor Koval, který je také členem výkonného výboru MFK Frýdek-Místek.

Slavnostní výkop provede náměstek primátora Petr Cvik, který má sport ve městě ve své kompetenci, a legenda frýdecko-místecké kopané Ladislav Kubalák. V přestávce vystoupí šestinásobní mistři ČR v soutěži Děti proti drogám, taneční skupina Funky Beat TJ VP, a slavnostně budou odměněni vítězové klubové soutěže o návrh nového maskota, znak a slogan klubu.

„Věřím, že fotbalovou premiéru ve vyšší soutěži si nenechá ujít spousta fanoušků. Hráčům držím palce, věřím, že předvedou skvělý výkon a dokážou, že si podporu od města zaslouží,“ řekl náměstek primátora Petr Cvik.

Další zápas na domácí půdě je naplánován na 10. srpna s Karvinou, za dalších 14 dní přijede Tábor a největší derby s Třincem se odehraje 7. září.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám