Hlavní obsah

FlyUp! Bílina 2014: soutěž amatérských rockových kapel odstartovala

Novinky, František Krejčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pátý ročník soutěže amatérských rockových kapel FlyUp! Bílina 2014 odstartoval. Hudební formace, které se do soutěže hlásí, mají letos zajímavou motivaci.

Foto: František Krejčí

FlyUp! Bílina 2014

Článek

Po jednoleté pauze bude finále letošního ročníku soutěže FlyUp! opět součástí tradičního bílinského festivalu Koncert pro Kamerunské kozy. Čtyři hudební formace, které se do živého finále probojují z přihlašovací části soutěže, budou svými výkony usilovat o přízeň návštěvníků festivalu a ti svými hlasy rozhodnou o celkovém vítězi.

Rozhodně není pochyb o tom, že je oč hrát. První cenou je pro tento rok legenda mezi elektrickými kytarami - Gibson Les Paul 60´s Tribute. Kapely, které divácká porota „pošle“ na další dvě hodnocená místa, však také neodejdou s prázdnou. Vzhledem k výše uvedenému je patrné, že každý účastník finále má 75procetní šanci na vybojování některé z věcných cen a to je rozhodně solidní motivace.

Přihlašovací část soutěže je nyní v plném proudu a kapely mají na registraci čas do 20. května. Postup přihlášení je popsán na webu soutěže www.flyup.borec.cz.

Živé finále je na programu 19. července v Letním amfiteátru na Kyselce v Bílině. Na soutěžním pódiu se představí finálové kapely a na druhém kapely v rámci Koncertu pro kamerunské kozy. V současné chvíli lze prozradit, že vystoupí například česká rocková legenda Motorband.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám