Hlavní obsah

Festival Kamenický Růžák zve na svůj premiérový ročník

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První ročník rockového festivalu Kamenický Růžák se uskuteční v sobotu 2. června v obci Srbská Kamenice v kempu U Ferdinanda. Večírek pro nedočkavé vyplní kapely JZD a Pučmidrát již v pátek 1. června.

Foto: pořadatel

plakát k festivalu

Článek

Pořadatelé Festivalu Kamenický Růžák chtějí především založit tradici nového rockového festivalu v Děčíně a okolí. Také by rádi oslovili především střední a starší generaci.

Publikum přijede rozehřát nestárnoucí rebel české rockové scény Vilda Čok se svou kapelou Bypass, přiveze staré osvědčené fláky: Na Václavskym Václaváku, Ó hory, Holky Rohypnolky, Mám na tvý IQ dvojí lék i skladby z nového alba Živá voda se stejnojmenným hitem či výbornou písní Zachraňte Ježíška.

Vrcholem bude show kapely Krucipüsk s charismatickým zpěvákem i autorem písní Tomášem Hajíčkem v čele. Přiveze svůj nadupaný styl a především hity Láska je kurva, Druide!, Keltskej osud a spoustu dalších včetně novinek, které budou na chystaném novém albu možná ještě do konce roku. Na festivalu také vystoupí kapely Greedy Invalid, Vision Days (Brněnec), Cumbal (Most), Wrata wot středověku (Rumburk).

Region Děčín zastoupí kapely Destroyself, Let Me Fall, Děčínské panoptikum, Sklap, A New Chapter.

Lístek v předprodeji stojí 250 korun, na místě pak 300 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám