Hlavní obsah

Faktor strachu v pražském klubu Face to Face

Novinky, Tomáš Hlad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 25. března se v pražském klubu Face to Face již potřetí uskuteční párty s faktorem strachu. Celou show budou podporovat při soutěžích Jackass Praha, jak předváděním úkolů, tak i moderováním celého večera. Pro vítěze čekají hodnotné ceny za 10 000 Kč.

Foto: Tomáš Hlad

Plakát akce

Článek

Úkolem soutěžících bude vystavovat se různým věcem, ke kterým mají silný odpor nebo se toho bojí, ať už to je cokoliv. Tyto úkoly soutěžící prověří fyzicky i psychicky. 

Párty a show s faktorem strachu jsou oblíbené a vždy dlouho očekávané s tím, že každého zajímá, jaký bude další pikantní úkol pro soutěžící. V předchozích Faktorech strachu (Fear Factor) museli soutěžící mj. sníst živé červy, býčí koule a podobně.

Do soutěže se může přihlásit jakýkoliv divák u vstupu do klubu. Soutěžit se začne po 23. hodině. Soutěžící, který nesplní daný úkol, automaticky končí. Vítěz soutěže vyhraje hodnotné ceny za 10 000 Kč.

Akce se uskuteční 25. března od 21.00 hodin v klubu Face to Face v Praze.

Více informací na stránkách Facebooku: zde

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám