Hlavní obsah

Dvanáct florbalových týmů ze šumperského venkova změřilo síly na turnaji v Libině

Novinky, Petra Kucinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 22. března se v tělocvičně ZŠ Libina konal jubilejní 10. ročník meziobecního turnaje ve florbale, který pořádal Sněm mládeže MAS Šumperský venkov.

Foto: Petra Kucinová

Meziobecní florbalový turnaj žáků druhého stupně - MAS Šumperský venkov

Článek

Síly v něm změřilo rekordních dvanáct družstev složených ze žáků a žákyň druhého stupně z obcí v působnosti MAS Šumperský venkov: Bludov, Dlouhomilov, Dolní Studénky, Hrabišín, Libina, Loučná nad Desnou, Oskava (2 týmy), Petrov nad Desnou, Rapotín, Sobotín a Velké Losiny.

Díky velkému počtu družstev se hrálo nejprve ve dvou skupinách a první čtyři týmy z každé skupiny ještě svedly souboj o 1. až 8. místo. Vítězným týmem se stal, stejně jako loni, domácí tým z Libiny. Stejné místo z loňska obhájilo i družstvo z Rapotína, které skončilo na druhé pozici. Na třetím místě se letos umístilo družstvo z Dolních Studének.

„Gratulujeme všem sportovcům k umístění i skvělým výkonům a věříme, že za rok zahájíme druhou desítku florbalových turnajů obcí šumperského venkova ve stejně hojném obsazení,” poblahopřála manažerka MAS Šumperský venkov Iva Svobodová.

„Rádi bychom touto cestou poděkovali také obcím, které finančním darem přispěly na organizaci a ceny pro zúčastněné hráče,” dodala Svobodová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám