Hlavní obsah

Dva dny, dva turnaje, dvě zlaté medaile aneb Vydařený víkend fotbalové přípravky MiRaVa

Novinky, Jana Slováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starší fotbalová přípravka MiRaVa má za sebou další vydařený víkend. Fotbalové talenty ze tří obcí v srdci Moravy Milotic, Ratíškovic a Vacenovic se představily na dvou turnajích ve dvou dnech a na obou uspěly na výbornou.

Foto: Jana Slováková

Vítězný tým MiRaVa na turnaji v Brně Líšni: Denis Slovák, Viktor Vacula, Martin Mišík, Jakub Šural, Ondřej Krist, Matěj Gasnárek a Jan Procházka

Článek

V sobotu 31. ledna 2015 se kluci ze starší fotbalové přípravky MiRaVa (ročník narození 2004) představili na turnaji v Brně Líšni. Postupně se probojovali celým turnajem, kde systémem každý s každým porazili týmy: Rájec 14:0, Kyjov 4:0, Slovan Brno 5:0, Starý Lískovec 5:0, SK Líšeň bílá 6:0 a SK Líšeň červená 3:0.

MiRaVa tedy obsadila zaslouženě první příčku, aniž by dostala jediný gól. Nejlepším střelcem celého turnaje byl vyhlášen útočník týmu MiRaVa Martin Mišík, který soupeřům nastřílel celkem 11 branek a krásnou trofej pro nejlepšího brankáře si z turnaje odnesl gólman družstva MiRaVa Denis Slovák.

V neděli 1. února se stejný tým představil v kolotoči turnajů Okresní halové ligy starších přípravek na v pořadí již čtvrtém turnaji v hodonínské hale Teza. Tam se utkal s družstvy z okolních měst a obcí a opět si odnesl zlaté medaile. MiRaVa - Rohatec 3:0, MiRaVa - FK Hodonín 3:0, MiRaVa - FKM Morava 0:0, MiRaVa - Strážnice 6:0, MiRaVa - Mutěnice 6:1, MiRaVa - Dubňany 6:1.

Nejlepším hráčem tohoto turnaje byl po zásluze zvolen trenéry ostatních týmů Viktor Vacula, nejužitečnějším hráčem týmu starší přípravky MiRaVa se stal Jakub Šural a trofej pro nejlepšího střelce si odnesl opět Martin Mišík s devíti vstřelenými góly.

Krásné medaile i trofeje předávaly hráčům starostky obcí Vacenovic Ing. Jana Bačíková a Ratíškovic Ing. Bc. Anna Hubáčková a předseda OFS Ing. Petr Kotásek. Trenérem starší přípravky MiRaVa je Pavel Vacula, bývalý aktivní fotbalista, který nyní úspěšně vychovává novou nadějnou generaci mladých fotbalistů.

Družstvo starší fotbalové přípravky MiRaVa hrálo ve složení: Denis Slovák, Viktor Vacula, Martin Mišík, Ondřej Krist, Matěj Gasnárek, Jakub Šural, Jan Procházka, Petr Václavík a Roman Beneš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám