Hlavní obsah

Dům kultury v Kroměříži zve na druhý ročník festivalu Folková sobota ve dvoře

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Příznivci zdaleka nejen folkové hudby se mohou těšit na v pořadí už druhý ročník open air festivalu Folková sobota ve dvoře 2016, který proběhne v sobotu 6. srpna na nádvoří radnice Města Kroměříž. Mezi účinkujícími budou například Robert Křesťan nebo kapela Folk Team.

Foto: Robert Rohál

Na festivalu Folková sobota ve dvoře nebude chybět ani Robert Křesťan.

Článek

Zatímco loni na prvním ročníku vystoupili v atraktivním prostředí radnice a Starého pivovaru například Wabi Daněk s Milošem Dvořáčkem, Heda Pěňová, AG Flek nebo Druhá tráva, letos zahrají a zazpívají formace jako Folk Team, Robert Křesťan a Trapeři, Katka Garcia a její Kon Sira, Hana Feltlová & Co a oblíbená kroměřížská skupina Jam Tour.

Návštěvníci festivalu se dočkají nejen pořádné porce folkové muziky, ale zazní i world music a jiné "přidružené" žánry.

Součástí festivalu Folková sobota 2016, který začne přibližně ve 14 hodin a potrvá pravděpodobně do 21 hodin, by měl být od 9 do 11 hodin i workshop bubnování situovaný do přilehlé (a i během festivalu přístupné) Expozice Karla Kryla. Tam si zájemci budou moci vyzkoušet a naučit se hrát zajímavé rytmy pod vedením bubeníka Iva Batouška, který s sebou přiveze bubny z několika kontinentů. V rámci festivalu nebude zapomenuto ani na občerstvení.

Vstupenky na festival Folková sobota ve dvoře, který představí opět zajímavé hudební osobnosti, jsou v tradičním předprodeji Domu kultury v Kroměříž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám