Hlavní obsah

Dream Theater přijede na hudební festival Benátská noc

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dream Theater – to je první hvězdné jméno pro letošní festival Benátská noc (29. až 31. července v Malé Skále). Potvrzen je i program jarních koncertů Benátské noci v Praze v Hard Rock Café.

Foto: archiv
Článek

Prvním potvrzeným zahraničním headlinerem pro letošní ročník hudebního festivalu Benátská noc je americká skupina Dream Theater. Králové progresivního metalu a hardrocková legenda, která spolu hraje od roku 1985, bude hvězdou pátečního koncertního programu. Členové skupiny jsou také velmi uznávaní díky vysoké technické zdatnosti, nejznámější z nich je kytarista John Petrucci.

Z dalších potvrzených zahraničních kapel se můžeme těšit na švédské Clawfinger, německou legendu U.D.O., In Extremo, nejlepší Kiss revival na světě - maďarské Kiss Forever Band a další.

V rámci série koncertů Benátská noc v Praze v Hard Rock Café vystoupí 22.2. Děda Mládek Illegal Band, 16.3. Screamers a 28.4. Debbi. Všechny tři koncerty začínají ve 20.00. Všichni tito interpreti buď vystupovali anebo letos budou vystupovat na pódiích festivalu Benátská noc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám