Hlavní obsah

Dračí lodě na Borské přehradě

Novinky, Zbyněk Maštera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pilsner Dragons pořádají letos již 11. ročník závodů dračích lodí v Plzni.

Foto: Zbyněk Maštera

Pozvánka na PDcup 2019

Článek

Jako každoročně, i letos se blíží čas, kdy na Borskou přehradu v Plzni vyplují dračí lodě. Tentokrát se jedná o předposlední červnovou neděli 23. 6. 2019, kdy u hráze Borské přehrady (vodní nádrž České údolí) vypukne již 11. ročník těchto závodů v Plzni.

Máte-li volnou neděli, neseďte doma a přijďte se podívat, zaposlouchat se do burácejících bubnů nebo zazávodit a pohoupat se na vlnách zčeřené vodní hladiny. Přihlásit svoji posádku může každý, stačí sebrat partu kamarádů, dorazit na Borskou přehradu a užít si báječný den u vody. Jako každoročně se závodí v kategorii FUN (amatérské posádky) na tratích dlouhých 200 m a 1000 m, takže se nemáte čeho bát, vyhrát může opravdu každý.

První ostrý start na trati 200 metrů by se měl uskutečnit v 10:00 hodin. Podle předběžného harmonogramu budou v 15:00 hodin zahájeny jízdy na 1000 metrů.

Pilsner Dragons Cup má už tradičně i svoji charitativní část, zakoupením kávy či jiného občerstvení ve „sladkém koutku“ plzeňských dračic přispějete na dobrou věc a jako vloni podpoříme 12letého Aleše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám