Hlavní obsah

Dnem řemesel ožije klášter v Polici nad Metují

Novinky, Helena Pohlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 28. května ožije polický klášter a stará škola dřevěnka Dnem řemesel. Již 8. ročník pořádá polický spolek Julinka z. s.

Foto: Helena Pohlová

řemesla

Článek

Nabídne pestrý kulturní program dětí ze základní školy - představí se jako pouťoví divadelníci, kejklíři, krajánci, šumaři a baviči.

Součástí Dne řemesel bude účast středních škol s ukázkami vyučovaných profesí, které si budou moci děti sami pod odborným vedením vyzkoušet. V nabídce budou tesař, klempíř, zedník, sklenář, truhlář, hrnčíř, kadeřnice...

Vezměte rodinu, příbuzné a známé a přijďte zažít příjemný den do prostor klášterních interiérů a zahrad i do dřevěné staré školy.

Organizátorem akce je spolek Julinka, jehož cílem je podporovat rozvoj občanské společnosti, získávat finanční prostředky na činnosti související s rozvojem turistiky, ochrany přírody, zachováním kulturního dědictví, pořádáním vzdělávacích a osvětových akcí a dalších aktivit na Policku a realizovat náměty občanů na zlepšení kvality života v místě svého bydliště a jeho okolí.

Související témata:

Výběr článků

Načítám