Hlavní obsah

Dívka šla vyvenčit psa a přitom ji srazilo auto, řidič od nehody ujel

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od minulé středy 7. března vyšetřují policisté na Pardubicku dopravní nehodu, při které byla v obci Březová nad Svitavou sražena 14letá dívka venčící psa. Řidič ji srazil a z místa nehody ujel.

Foto: Policie ČR

Fotografie z místa dopravní nehody

Článek

Byla středa krátce před 20. hodinou večerní, když čtrnáctiletá dívka šla vyvenčit svého psa v obci Březová nad Svitavou. Dívka policistům uvedla, že vozidlo ji silně oslnilo, a proto se otočila k přijíždějícímu vozidlu zády. To ji ale zachytilo a strhlo na silnici.

Na místě dívku ošetřila záchranná služba, která jí následně převezla k dalšímu ošetření do žitavské nemocnice, odkud personál informoval policii. Dívka utrpěla lehká zranění a byla z nemocnice propuštěna. Policisté ale pátrají po nezodpovědném řidiči.

„K nehodě došlo v 19.20 na silnici III. tříd č. 3665 v km 0,621 v obci Březová nad Svitavou v Dlouhé ulici,“ informovala policejní mluvčí Anna Štegnerová. „V řidiči se možná pohne svědomí a přihlásí se sám, může tak učinit prostřednictvím linky 158. Případně hledáme další svědky této události. I oni mohou zavolat na linku 158,"dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám