Hlavní obsah

Divadelní sezónu v plzeňském Dialogu otevře Antidiskotéka Jiřího Černého

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 15. září uvede uznávaný a populární hudební publicista Jiří Černý další díl svého pořadu Antidiskotéka v Plzni.

Foto: Marek Velebný

Jiří Černý v Dialogu

Článek

Plzeňská neprofesionální divadelní scéna Divadlo Dialog Plzeň, ve které je momentálně sdruženo celkem 12 souborů, zahajuje svou další sezónu. 

Prvním představením letošní sezóny nebude ale klasické divadlo. Letošní sezónu bude otevírat tradiční hudební a publicistický pořad uznávaného hudebního kritika a publicisty Jiřího Černého. V pondělí 15. září opět po čase zamíří do Plzně se svou Antidiskotékou, která začne v plzeňském Divadle Dialog ve Smetanových Sadech od 19.30 hodin. 

Tématem poutavého vyprávění Jiřího Černého bude tentokrát zpěvák Johnny Cash. Jiří Černý bude mít jistě pro posluchače připraveny zajímavé informace ze života, hudební kariéry slavného Johnny Cashe a samozřejmě představí publikum množství hudebních ukázek zë zpěvákovy tvorby. 

Jiří Černý se v Plzni objevuje pravidelně zhruba jednou za dva měsíce s pořady Antidiskotéka nebo Rockování. Během září budou k vidění na prknech Divadla Dialog v Plzni vedle hostujících spolků představení místních souborů Amceth, Chlupatej kaktus, JakoHost a Sofranza.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám