Hlavní obsah

Dialog Jessenius zahájil dobročinný prodej vánočních stromků

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 8. prosince byla zahájena unikátní charitativní akce spojená s prodejem čerstvých vánočních stromků. Částka 130 Kč z každého z nich poputuje na podporu projektů obecně prospěšné společnosti Dialog Jessenius. Kavkazské jedle je možné objednávat on-line nebo zakoupit v Praze či v Drnovicích u Vyškova.

Foto: Dialog Jessenius
Článek

Vánoční stromeček je tradičním symbolem Vánoc, který přináší radost nejen těm nejmenším, ale také dospělým. Letos navíc lidé mohou jeho nákupem přispět i na dobrou věc.

Obecně prospěšná společnost Dialog Jessenius se dlouhodobě věnuje péči o onkologické pacienty a prevenci tohoto zákeřného onemocnění. Právě na podporu její činnosti bude z každého prodaného stromku věnována pěstitelem stromků Hynkem Maršálem částka 130 Kč. Pro tento účel byly v srdci Drahanské vrchoviny vypěstovány krásné Kavkazské jedle, které mohou zájemci zakoupit na www.cesky-vanocni-stromek.cz nebo ve stanovených termínech v Praze a Drnovicích.

„Těší nás, že příležitosti pomáhat před Vánoci využily například i společnost Invelt, která se rozhodla pořídit vánoční stromky pro své zákazníky a potěšit je tak nejen originálním vánočním dárkem, ale přispět na dobročinné účely,“ uvedla ředitelka Dialogu Jessenius Michaela Tůmová.

Jak se dá stromek pořídit?

On-line na www.cesky-vanocni-stromek.cz  

Na výdejových místech:

PRAHA - Průběžná 42, Praha 10 ve dnech 07. - 10. 12. nebo 14. - 17. 12. 2017 (vždy ve všední dny od 13:00 do 20:00 a o víkendu od 10:00 do 19:00)

DRNOVICE U VYŠKOVA - Drnovice 593 ve dnech 12. 12. - 15. 12. 2017 (vždy od 17:00 do 20:00 nebo po tel. dohodě: 736 686 000)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám