Hlavní obsah

Den dětí bude v Karviné plný akcí

Novinky, Milan Haluška

Bohatý program čeká karvinské děti na jejich svátek, a to hned na třech velkých akcích ve městě. Rodiče tak budou mít těžké rozhodování, kam své dítko vzít. Všechny akce proběhnou v neděli 1. června.

Foto: Milan Haluška

Loňský Den dětí na náměstí

Článek

Město na Masarykově náměstí připravilo zábavné odpoledne plné farmaření. Děti se zde od 14-18 hodin vydovádí na nejrůznějších atrakcích, budou soutěžit a plnit různé úkoly. Na místě vše po 17. hodině okoření vystoupení zpěváka Marka Ztraceného. Těšit se můžete i na vystoupení frýdecko-místecké kapely Šuba Duba Band a bavit bude i Václav Upír Krejčí.

Krajské středisko volného času Juventus si zase připravilo program v lázeňském parku v Karviné-Hranicích. Zde se mohou děti projet na ponících, vyzkoušejí si lukostřelbu, v přírodovědném koutku se seznámí se zvířátky, vydovádí se v lanovém centru či na minigolfu a čeká na ně také vystoupení sokolníků, divadla Šamšula a doprovodný program v podobě vystoupení nejrůznějších kroužků KSVČ Juventus.

Na dětský svátek nezapomíná ani kino Centrum, kde je pro děti připraveno pásmo několika filmů a pohádek. Od 10 hodin se mohou těšit na animované pásmo Za kamarády z televize, od 13:15 pak kino promítne dobrodružný animovaný snímek Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců a v 15 hodin přijde na řadu rodinný film na motivy slavné knihy Bella a Sebastian.

Další informace o dětském dni na: náměstí, v parku, v kině

Reklama

Výběr článků

Načítám