Hlavní obsah

Dámský klub se bude věnovat východní medicíně, líčení a péči o sebe

Novinky, Ilona Salajková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dámský klub v Městské knihovně v Mikulově dá ženám i dívkám možnost nahlédnout pod pokličku profesionální kosmetičky, která v rámci workshopu ukáže nové trendy, styly a barvy. Uděláme si krátký výlet do tajů východní medicíny a naučíme se, jak uzdravit sám sebe.

Foto: Ilona Salajková
Článek

Dámský klub se tento měsíc sejde v úterý 10. března v 18.00 hodin v Městské knihovně v Mikulově. Uděláme si krátký výlet do východní medicíny v praktickém minisemináři Jak uzdravit sám sebe. Odborník na vzdělávání dospělých, Jan Jersák, naučí ženy několik technik, jak si pomoci od bolesti, nervozity a jak podpořit metabolismus.

„Tento kurz je jen náznakem, návodem, jak přistupovat k přírodní medicíně, jak ji vnímat, jak ji využít pro sebe,” říká lektor a dodává: „Uvidíme, jak toto téma bude ženy zajímat, a případně bychom se mu věnovali více buď v samostatném kurzu, nebo v rámci příštího Dámského klubu.”

Dalším tematickým celkem bude Líčení. Pod odborným vedením zkušené kosmetické poradkyně Zdenky Valentové si ženy vyzkouší styly, barvy a trendy letošního roku, ve workshopu si prakticky každá vyzkouší, co by jí slušelo a co není vhodné. 

Zdena Valentová zve všechny ženy, které nechtějí být ´šedou myší´: „Přijďte si vyzkoušet barvičky, o kterých si třeba myslíte, že by vám neslušely, nebo nemáte odvahu změnit celkové líčení, my vám poradíme jak na to. Najděte si čas na sebe, buďte krásnou.”

Nesmíme zapomenout na Postřehy z knihovny. Ředitelka Ilona Salajková doporučí nejnovější tituly, představí pestrý program knihovny na další měsíc a hlavně se povede diskuze o obsahu dalšího Dámského klubu.

„Chtěli bychom reagovat na aktuální potřeby, zájmy a preference žen. Jsme rádi, když přijdou ženy s tématy, která by chtěly probrat, něco se dozvědet. My jim pak zprostředkujeme a zorganizujeme setkání s odborníky. Také vítáme iniciativní lidi, kteří se chtějí podělit o své vědomosti a zážitky,” uvedla ředitelka.

Dámský klub je vhodným místem pro sdílení, diskuzi, uvolnění a hlavně relaxaci a odpočinek. Kdo jiný o nás bude pečovat, když ne my samy?

Reklama

Výběr článků

Načítám