Hlavní obsah

Další úspěchy ostravských karatistů na mezinárodních turnajích, dovezli 20 medailí

Novinky, Miloš Škoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 12. listopadu se jako každoročně zúčastnili ostravští karatisté z klubu ATTFIS mezinárodního turnaje Puchar Gor Opawskich v Polském Prudniku. Na turnaji startovaly reprezentanti třech států - Polska, Ukrajiny a České republiky.

Foto: Miloš Škoda

Reprezentace klubu na turnaji v Prudniku

Článek

Ostravské karate reprezentovalo hned 19 závodníků, kteří vybojovali celkem 16 medailí: 1x zlatou, 10x stříbrnou a 5x bronzovou medaili. 

Dominik Trubiánský jako jediný získal tři medaile

Jediným závodníkem, který vybojoval tři medaile, se stal Dominik Trubiánský, který vybojoval spolu s kolegy v kata týmu stříbro, samostatně pak stříbro a bronz. Jediným ostravským vítězem turnaje se pak stal Vojtěch Válek v kategorii kumite.

Stříbrnými medailisty se stali - kata tým: Kryštof Bunček, Dominik Trubiánský a Matěj Gezo, kata tým: Jakub Ferad, Dominik Přikryl a David Šebek, Barbora Mihoková a Vojtěch Válek (oba v kumite), Kryštof Bunček a Dominik Trubiánský (oba v kata). Bronz vybojovala Vendula Brožová v kata, Kateřina Ondrušová v kumite, Sabina Světlíková a Domnik Trubiánský (oba v kata) a Arthur Fric v kumite.

Čtyři medaile ze zlaté ligy karate

V sobotu 19. listopadu se ostravští karatisté zúčastnili mezinárodního turnaje CUPRUM CUP - Polish Open, Gold league v Legnici.

Tři zástupci klubu vybojovali 4 medaile - 3x stříbro a 1x bronz. Stříbrné medaile vybojovali hoši (Přikryl, Fric, Šebek) v kata týmu dorost-junior. Bronzovou medaili pak pro klub získal Arthur Fric v kategorii kumite juniorů -55 kg.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám