Hlavní obsah

Čtyřiadvacetihodinový maratón na trampolínkách

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 17. září odstartuje na kralupském sokolišti úderem deváté hodiny dopoledne velký trampolínkový maratón, který skončí až v neděli 18. září ráno, a to opět úderem deváté hodiny.

Foto: Fit for You

Vysportované i půvabné cvičenky z klubu Fit for You používají trampolínky často a rády. Pánové, přijďte, prosím, fandit!

Článek

Při akci, kterou pořádá agilní kralupský Sportovní klub Fit for You, bude k dispozici celkem jedenáct trampolínek - deset pro cvičence a jedna pro lektora. V případě příznivého počasí se bude skákat venku, v opačném případě poskytne své zázemí zdejší tělocvična.

Záměrem trampolínkového maratonu je mimo jiné pokus o zápis do knihy místních rekordů.

Akce je i velkou příležitostí pro ty, kteří na trampolínkách doposud nikdy neskákali. Ti budu mít výjimečnou příležitost si trampolínky vyzkoušet, a to zcela zdarma.

Sportovci mezi sebou rádi uvítají jak zájemce o skákání, tak fanoušky, jejichž povzbuzování budou cvičenci potřebovat zejména v pozdních nočních a brzkých ranních hodinách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám