Hlavní obsah

Chantal Poullain zazpívá v Holešově

Novinky, Dana Podhajská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hluboko posazený hlas, lahodná francouzština, jazzově laděná kapela a atmosféra osobité Francie - to lze očekávat od koncertu Chantal Poullain, která ve čtvrtek 20. listopadu zazpívá v sále holešovského kina Svět.

Foto: Monika Navrátilová
Článek

Charismatická herečka a zpěvačka představí ve svém koncertním projektu tradiční francouzské šansony i vlastní písně a večerem své posluchače sama provede.

Koncert začíná v 19 hodin a vstupenky je možné koupit v předprodeji Městského informačního centra v Holešově.

Chantal Poullain vstoupila do povědomí českého publika už v osmdesátých letech, kdy spolu se svým tehdejším manželem Bolkem Polívkou zazářila v představení Šašek a královna.

Dnes hostuje v pražském Divadle Ungelt v dramatu Edwarda Albeeho Hra o manželství a v královehradeckém Klicperově divadle v představeních Romeo a Julie, Antilopa a Mistr a Markétka.

Je zároveň zakladatelkou a ředitelkou nadace Archa Chantal, která pomáhá zlepšovat prostředí v dětských nemocnicích a léčebnách formou oprav a rekonstrukcí.

Chantal Poullain je také výtvarnice. V uměleckém prostředí vyrůstala a žije. Její matka, sestra a neteř se aktivně věnují malbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám