Hlavní obsah

Cestování po regionech i exotika, to je olomoucký Tourism Expo 2012

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na propagaci zajímavých lokalit střední a severní Moravy a regionální turistiku vůbec vsadí veletrh Tourism Expo 2012, který ve dnech 27. až 29. ledna otevře novou sezónu Výstaviště Flora Olomouc. Součástí veletrh, který se letos koná po sedmnácté, bude mimo jiné volba Miss Hané 2012.

Foto: Archiv Flora Olomouc
Článek

Návštěvníky čeká aktuální nabídka domácích a zahraničních dovolených, poznávacích a léčebných pobytů desítek cestovních kanceláří, agentur, ubytovacích a stravovacích zařízení, dopravců, lázní, sanatorií, muzeí a dalších kulturně poznávacích zařízení nejen domácích, ale i ze Slovenska. 

"Tourism Expo je přehlídkou regionálních turistických zajímavostí, památek, folkloru, tradic, zvyků a specialit včetně kulinářských. Nabídka dovolenkových a turistických destinací se bude pohybovat od pěších, cyklistických a rodinných pobytů v hotelích, penzionech, chatách, chalupách, kempech, či chatových osadách až po adrenalinové zážitky a dovolené v exotických zemích," přidala pozvání mluvčí Flory Zuzana Studená..

Součástí veletrhu budou cestovatelské výstavy a každodenní zábavný program se zajímavými setkáními, besedami, přehlídkou nejrůznějších aktivit pro volný čas, který vyvrcholí finálovým kolem soutěže Miss Haná 2012.

"Příjemným zpestřením bude třeba vystoupení Lenky Buchcárové, mistryně Evropy a ČR ve freestyle bruslení, barmanská show, šermířské představení skupiny Adorea či orientální tance," dodala Studená.

Reklama

Výběr článků

Načítám