Hlavní obsah

Centrum Zlína ve čtvrtek "provoní" olomoucké tvarůžky

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte inspiraci na aktivní dovolenou a rádi objevujete nová místa na Moravě? Ve čtvrtek 28. dubna se můžete v přízemí zlínského Zlatého jablka seznámit s těmi nejzajímavějšími z Olomouckého kraje. A třeba i ochutnat něco z tradičních krajových specialit.

Foto: Olomoucký kraj

Olomoucko - zajímavý tip na dovolenou nejen na kolech

Článek

Prezentační akce pod názvem Tour Arena Olomouckého kraje je připravena nejen pro ty, kteří zatím netuší, kam vyrazit na letošní dovolenou. Z bohatého programu si jistě vyberou návštěvníci centra všech věkových kategorií. 

Kromě možnosti získat na jednom místě ucelené informace, průvodce a mapky Olomouckého kraje se navíc mohou malí i velcí utkat v různých soutěžních disciplínách. K dispozici bude cyklotrenažér nebo simulátor Nintendo s virtuálními sporty jako je golf, tenis, fotbal apod.

Připraveny jsou však také soutěže a hlavně dárky pro nejmenší děti. Nebude chybět ani ochutnávka typické regionální speciality - pravých olomouckých tvarůžků.

Akce se začíná v 11 hodin v přízemí hlavní galerie OZC Zlaté jablko a potrvá do 19. hodiny.

Výběr článků

Načítám