Hlavní obsah

Čarodějnice na Chvalské tvrzi přivítají Jaroslava Uhlíře s kapelou a Gipsy.cz 

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbené Čarodějnice v Praze-Horních Počernicích představí 30. dubna mezi 14. a 22. hodinou bohatý program pro děti i dospělé. Odpolední program nabídne soutěže, hry, kouzlení, čarodějnický salon, pouť a dětská vystoupení. Večer přinese v 18 hodin Jaroslava Uhlíře s kapelou a hvězdou večera budou Gipsy.cz.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chvalský zámek a MČ Praha 20 pořádají již 26. ročník slavných a oblíbených hornopočernických Čarodějnic na Chvalské tvrzi. Letos se můžete těšit na obzvlášť bohatý a pestrý program.

V odpoledním programu od 14 hod. uvidíte dětská hudební, taneční i sportovní vystoupení (ZUŠ Horní Počernice, DDM, Sokol atd.), zdarma bude otevřen Čarodějnický salon pro děti s malováním na obličej, stříháním a kadeřnickým designem, přítomna bude středověká mučírna Spolku Molechet, pro děti hry, soutěže a kouzlení na pódiu.

Po celý den probíhá pouť se stánky, občerstvením, kolotoči a atrakcemi. Moderují osvědčení moderátoři Kamil Burda a Václav Žmolík. Hlavním partnerem akce je společnost KONHEFR, STAVBY A INTERIÉRY s.r.o.

Program:

- od 14:00 dětská hudební, taneční a sportovní vystoupení, zdarma čarodějnický salon s malování na obličej a kadeřnickým designem, hry, soutěže a kouzlení na pódiu, středověká mobilní mučírna Spolku Molechet

- 16:00 hornopočernická rocková skupina Nechte nás BEAT

- v 17:45 volba nejhezčí dětské čarodějnice u velkého pódia

- od 18 hodin čeká na děti i dospělé JAROSLAV UHLÍŘ s kapelou a oblíbenými písněmi dua Svěrák - Uhlíř

- v 19 hodin zapálení velkého ohně a slovo starostky

- v 19.15 hornopočernická blues-rocková skupina SILVERBACK

- ve 20:40 vás čeká hvězda večera – GIPSY.cz.

- ve 21:50 oblohu rozzáří ohňostroj

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám