Hlavní obsah

Benefiční festival Útulek fest opět pomůže opuštěným psům

Novinky, Hana Štrymplová

Na hradě Střekově v Ústí nad Labem o tomto víkendu nebude strašit, ale štěkat. Bude se zde totiž konat již 14. ročník multižánrového open air festivalu Útulek fest na podporu útulků pro psy.

Foto: pořadatelé

plakát k akci

Článek

Festival, který pobaví a především pomůže opuštěným psům v útulcích na Ústecku, bude i letos dvoudenní, a v pátek 19. června od 17 hodin a v sobotu 20. června od 12 hodin. Z důvodů probíhajících sanačních prací skály tak museli pořadatelé omezit prostory "pouze" na parkoviště u středověkého hradu Střekov. Hrad je přístupný bez omezení.

Návštěvníky pobaví více než 25 těles z řad muzikantů, kapel a rozmanitého doprovodného programu, jako např. ukázky bojového umění, orientální tanec, divadelní představení, ale především promenáda útulkových pejsků, kteří možná najdou v řadách návštěvníků svou novou rodinu či laskavého sponzora.

„Tento benefiční festival již za proběhlé ročníky podpořil útulky v Ústí nad Labem a Psí domov Řepnice na Litoměřicku výtěžkem 370 000 Kč,” uvedl hlavní pořadatel Emilio Dvořák.

V předprodeji stojí vstupenky na oba dny 190 Kč, na jednotlivé dny pořídíte lístek na pátek za 150 Kč a na sobotu za 200 Kč. Přijďte podpořit smysluplnou akci a přilepšit život opuštěným pejskům.

Reklama

Výběr článků

Načítám