Hlavní obsah

Atrakce pro děti, kuchařská show, taneční workshopy. I to nabídne Holešovská Regata 2013

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 22.června se otevřou brány zámku a zahrad v Holešově, aby se tam uskutečnil třetí ročník rodinného festivalu Holešovská Regata 2013.

Foto: archiv agentury Velryba

Loňský ročník Holešovské Regaty

Článek

Kromě celé řady zpěváků a kapel, jako např. Miro Žbirka, skupina Olympic, Aneta Langerová, Kamil Střihavka a dalších oblíbených hudebních hvězd, nabídne festival také bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.

Speciální vychytávkou bude dárek pro první dva tisíce diváků, kteří přijdou do areálu festivalu: bude jím DVD skupiny Olympic Procházka historií, které bylo natočeno v Malostranské Besedě v roce 2012. Rozdávat se budou při vstupu do areálu.

Chybět nebude soutěž v přejezdu vodní lávky, projížďky na dračích lodích, procházky po vodě v aquazorbingové kouli, nebo oblíbená soutěž netradičních plavidel.

Nejmenší návštěvníci se mohou těšit například na plovoucí podium Městského divadla Zlín s pohádkou O človíčkovi nebo také na zábavné aktivity se sdružením TY – MY Holešov. Svézt se budou moci také na ponících, k dispozici bude obří nafukovací skluzavka a mnoho dalších atrakcí.

Program rozšíří i taneční workshopy Roztančené Rádio Zlín pro všechny věkové kategorie, nebo také host Ivan Vodochoský, který předvede své umění během kuchařské show s Tescomou. 

Diváci letos nepřijdou také o oblíbené prohlídky zámku. Letos se ponesou ve stylu první republiky. Promítat se budou grotesky s legendárními komiky, uskuteční se také výstava historických motocyklů.  Veškerý doprovodný program a atrakce budou pro diváky – jako vždy – zdarma, v ceně vstupného.

Pořadatelé připravili pro návštěvníky festivalu také bezplatnou úschovnu kol a stejně tak jako vloni i letos bude k dispozici stanová louka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám