Hlavní obsah

Aquacentrum v Bohumíně prochází omlazovací kúrou

Novinky, Lucie Balcarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se začátkem nového školního roku začala pravidelná odstávka Aquacentra v Bohumíně. Plánovaná údržba, během níž je celý vodní areál zavřený, potrvá do pátku 9. září. Návštěvníci se po otevření mohou těšit na modernizované zázemí.

Foto: Lucie Kolková
Článek

Během devíti dnů technici upraví dámské a pánské sprchy, položí nové obklady a vylepší i prostory saunového světa. Aquacentrum si díky těmto každoročním omlazovacím kúrám drží vysoký standard poskytovaných služeb, vybavení i prostředí. Lidé se o tom mohou přesvědčit už v sobotu 10. září, kdy se areál znova otevře veřejnosti.

Aquacentrum má za sebou úspěšnou letní sezónu. „Jen v červenci prošlo našimi branami 25 tisíc návštěvníků. Část z nich přilákala slevová akce, kterou jsme o prázdninách nabízeli, a to tři hodiny pobytu v areálu za cenu jedné. Velká většina návštěvníků k nám ale chodí opakovaně, protože se jim u nás líbí a jsou spokojení s aktivitami, které u nás mohou provozovat,“ uvedl vedoucí bohumínského aquacentra Jaromír Voráč.

V areálu je 25metrový plavecký bazén, relaxační bazén, masážní trysky, chrliče, vodopád, venkovní bazén, venkovní i vnitřní whirlpool, ochlazovací bazén, tobogán o délce 48 metrů, dětské brouzdaliště, saunový svět, občerstvení, masáže, posilovna a plavecká škola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám