Hlavní obsah

Ani Pačínkův gól na body nestačil. Letohrad B prohrál s Poličkou

Novinky, Martin Lorenc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V neděli 24. srpna jelo letohradské "béčko", hrající fotbalový krajský přebor, do Poličky. Úkol zněl jasně - hlavně dohrát v jedenácti. Nepodařilo se, zato padl krásný a rychlý gól.

Foto: Martin Lorenc
Článek

Od úvodního hvizdu hlavního arbitra Saňáka neuběhla ani minuta a Letohrad, konkrétně Krejčí, zahrával přímý kop z 25 metrů. Trefil levou šibenici a Letohradští šli do vedení. Po gólu přešli do územního tlaku domácí a ve 28. minutě využil nedůrazu hostující obrany Brůna a vyrovnal. Po prvním poločas byl stav 1:1.

Po přestávce uběhlo dvacet minut a skóre se opět měnilo. V 65. minutě strhl vedení na stranu domácích Poul po nakrátko rozehraném rohu. V 70. minutě se po zákroku ohodnoceném červenou kartou poroučel do sprch brankář Satoria a nařízenou penaltu proměnil Stejskal. 3:1. V 78. minutě ještě přidal čtvrtý gól Urban. Konečné skóre se ale stanovilo až v 90. minutě. Krejčí centroval, Lorenc hlavičkoval do břevna a odražený míč si našel střídající Pačínek, který propálil skrumáž až do sítě. 

SK Polička - FK Letohrad B 4:2 (1:1)

Sestavy

Letohrad: Satoria - Petráček, Krejčí, Kříž "K", Dvořáček - Janoušek (69. Pačínek), Lorenc, Sita, Beneš D. (79. Macháček) - Černohous (83. Beneš M.), Lipenský

Polička: Slaný - Pavliš, Jílek, Petr, Škoda - Mužík, Brůna, Kučera, Petr (76. Novák) - Poul (75. Urban), Stejskal "K" (79. Stodola)

Branky: 28. Brůna, 65. Poul, 70. Stejskal (P), 78. Urban - 2. Krejčí, 90. Pačínek

ŽK: Jílek - Lorenc

ČK: Satoria

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám