Hlavní obsah

Angelo Kelly vystoupil s manželkou a svými čtyřmi dětmi v pražském Divadle U Hasičů

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se sobotní večer ve Vinohradském divadle nesl v duchu udělování cen ankety TýTý, v nedalekém Divadle U Hasičů vystupoval člen nejslavnější kapely 90. let.

Foto: Milan Papežík

Angelo Kelly 5.4.2014 Praha (Divadlo U Hasičů)

Článek

Na koncert Angela s rodinou dorazila necelá dvoustovka diváků. Po 19. hodině začala takřka dvouhodinová show plná autorských skladeb Angela a jeho rodiny, známých písní z celého světa a národních nebo lidových písní (především irských).

Po pár písních, které zazpíval Angelo sólo, se k němu přidala jeho žena Kira s dětmi Gabrielem, Helen, Emmou a nejmladším Josephem.

Celá rodina se tak střídala u několika hudebních nástrojů a Angelo dokázala, že je nejen kvalitním umělcem, ale také dobrým učitelem hudby pro své děti.

Z Angelova syna Gabriela roste nadějný bubeník a je to až k nevíře, že je tento mladý puberťák už ve stejném věku, jako jeho tatínek v období té největší slávy, kdy dobyl celou Evropu hitem "An Angel".

Angelo by se podle nejnovějších zpráv měl do Česka ještě letos vrátit, a to se svým novým projektem, o kterém se fanoušci co nevidět dovědí.

Reklama

Výběr článků

Načítám