Hlavní obsah

1. FK Příbram má svou novou Miss. Stala se jí Markéta Ševčíková

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový klub 1. FK Příbram má novou Miss pro rok 2016. Ve finále, které proběhlo 3. března v příbramském hotelu Belvedere, nejvíce okouzlila porotu finalistka s číslem 6, Markéta Ševčíková. Hlasovalo se i v dalších kategoriích, a to Miss Internet a Miss Sympatie.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

Ve finále druhého ročníku fotbalové Miss bojovalo celkem sedm finalistek. Celý večer začal úvodní taneční choreografií, kterou finalistky v ten den natrénovaly. Následně se po vstupu moderátorky Jitky Doubravová dívky představily, a šly se připravit na volnou disciplínu.

Celkem devět porotců rozhodovalo o tom, kdo si korunku krásy odnese. Jednou z nejvýraznějších tváří byla rozhodně Česká Miss Nikol Švantnerová, pro kterou byla její funkce, co se porotkyně ve fotbalové Miss týče, premiérou.

Některé otázky byly záludné

Z volných disciplín mohli porotci vidět zpěv, tanec, nebo ukázku první pomoci. Dále se dívky představily v retro dresech klubu 1. FK Příbram a odpovídaly na fotbalové otázky jak moderátorky, tak od porotců, kteří občas se záludností nešetřili.

Po otázkách byla přestávka, kdy šlo publikum volit svou Miss Sympatii a občerstvit se k rautu. Porota mezi tím spočítala body, a všechny tituly už byly jasné. Miss Internet si vybrali fanoušci již v předchozích dnech.

Po přestávce následovala módní přehlídka v šatech a napětí se zvyšovalo. Blížilo se vyhlašování. Titul Miss Internet přišel vyhlásit jeden z porotců, a to trenér dorostu U19, Petr Janota a sponzor 1. FK Příbram, František Schacherl. Titul a pomyslné třetí místo získala dívka s číslem 2, Petra Vojtová. Jako Miss Sympatii si publikum zvolilo dívku s pořadovým číslem jedna, Vanessu Slánskou, kterou okorunoval generální ředitel klubu Petr Větrovský ve spolupráci se zastupitelem města Dobříše, Radkem Vystydem.

Nikol Švantnerová předávala vítězce korunku

A kdo jiný by mohlo vyhlásit hlavní kategorii, než úřadující Česká Miss Nikol Švantnerová a fotbalista A-týmu Roman Bednář. Novou Miss 1. FK Příbram pro rok 2016 se stala dívka s číslem šest, Markéta Ševčíková. Markétě je 19 let, je z Příbrami a k fotbalu má celkem blízko. V klubu 1. FK Příbram napomáhá s trénováním malých žáčků a to především po gymnastické stránce. Korunku si podle ohlasů zasloužila především díky sympatii a skvělému řečnickému projevu.

S nápadem fotbalové Miss přišel minulý rok Petr Větrovský. „Napadlo mě udělat tuto soutěž, a s každým ročníkem se přesvědčuji, že to byl nápad dobrý, vzhledem pozitivním ohlasům. Obdiv patří především dívkám, které ve finále i tento rok byly skvělé, a vyhrát by si zasloužila každá z nich,” řekl Petr Větrovský.

Druhý ročník organizací předčil ten první, a lidé s kladnými ohlasy nešetřili. Už nyní se hlásí dívky do dalšího ročníku. „Jsme rádi, že se ze soutěže stává pomalu ale jistě tradice. Fanoušci sledují finalistky a celý průběh od samého začátku, hlasy zasílá několik set lidí, a sami se už ozývají média, které by chtěli zařadit zmínku o Miss,“ dodala organizátorka soutěže Jitka Doubravová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám