Hlavní obsah

Zpěvačka Genny Ciatti: Každý rok chodíme po stopách yettiho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muzikálová zpěvačka Genny Ciatti se na podzimním setkání s vyřezáváním dýní rozpovídala nejen o tom, jak plánuje strávit nadcházející Vánoce a jaké tradice s rodinou dodržuje, ale také o své nedávno prodělané nemoci.

Genny Ciatti o Vánocích, tradicích i nedávné nemociVideo: Novinky

 
Článek

Pomalu, ale jistě se blíží období vánočních svátků, na které se těší i zpěvačka italského původu Genny Ciatti. „Vánoce jsme vždy trávili u mé babičky, kde jsme byli všichni pohromadě,“ vzpomíná s tím, že zimní svátky jsou pro ni hlavně o tradicích a setkávání s nejbližšími.

Po dlouhé a těžké nemoci, kdy zatím z neznámých příčin prodělala mrtvici míchy a dočasně ochrnula, se s přípravami na Vánoce spoléhá i na svoji rodinu. U stolu se jich prý vždycky sejde plno. „Rodina má být na Vánoce spolu, a to i ta širší. Letos se nás sejde nejméně osm,“ prozrazuje Ciatti.

Kromě rozkrajování jablka nebo pouštění lodiček ze skořápek ořechů dodržuje s rodinou i méně obvyklé tradice. Jednou z nich je chození po stopách yettiho. Jak však sama říká, už několik let v období vánočních svátku nesněžilo, a tak se zvyk proměnil spíše v procházku přírodou. „Chodíme s dětmi do lesa. Hledáme zvířátka, kterým dáváme kaštany a jablíčka,“ dodává maminka dvou malých dcer.

Česká televize odhalila pohádku na Štědrý večer

Vánoce

Reklama

Související témata:
Genny Ciatti

Výběr článků

Načítám