Hlavní obsah

Vánoce, Vánoce přicházejí, vystříleli policisté na terče

Novinky, pal

Namíchat tematiku Vánoc a akčních scén se rozhodli tvůrci vánočního videopřání, které na svém Facebooku zveřejnila Policie ČR. Ve snímku, který připomíná, že i o Vánocích musí řada policistů sloužit, tak třeba létají kulky, aby zahrály známou koledu.

Vánoční video Policie ČRVideo: Policie ČR

 
Článek

„Dokud nejde o rozbalování dárků, na pořadí nesejde!“ napsala policie k videu, které zveřejnila na svých facebookových stránkách a dodala: „Krásné Vánoce vám přeje Policie ČR!“

Na videu se mísí záběry cukroví a policistů a policistek. Ti nakonec začnou pálit na střelnici do plechových terčů, ovšem tak, že s jejich pomocí hrají koledu Vánoce, Vánoce přicházejí! Na závěr videa se pak objeví i jejich maskovaný slovenský kolega.

Slovenská policie rozpustila tým „Kuciak”

Zahraniční

Je to narážka na listopadovou „bratrskou výzvu“, která spočívala v souboji, zda bude mít větší počet sledujících na Instagramu česká, nebo slovenská policie.

„Vítězný policejní sbor obdrží dárky pro instituci, kterou si sám zvolí. Za nás volíme Nadaci policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni. Ta pomáhá dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby, nebo v přímé souvislosti s ní,“ vysvětlila tehdy policie.

Do výzvy se tehdy zapojila také řada známých osobností, včetně například moderátorky Lucie Borhyové.

Ani Policie Slovenské republiky si nenechala ujít příležitost připravit na Vánoce pro své fanoušky něco speciálního. Jde o adventní videokalendář s přáními policistů a policistek z celého Slovenska.

Reklama

Výběr článků

Načítám