Hlavní obsah

Nejlepší tipy na vánoční dekorace, cukroví i dárky

Nejkrásnější svátky roku se rychle blíží a není divu, že každý hledá na poslední chvíli inspiraci, kde se dá. Nejjednodušší je to samozřejmě na internetu, kde je nepřeberné množství vánočních receptů, tipů na dárky i sváteční dekorace. Jak ale najít ty správné články a odkazy? S tím vám letos pomůže Seznam.cz Vyhledávání, které připravilo speciál s nejčastěji hledanými tématy souvisejícími s Vánoci.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz Vyhledávání připravilo speciál s nejčastěji hledanými tématy souvisejícími s Vánoci.

Článek

Stačí dotaz s vybranou vánoční tematikou vložit do vyhledávacího okna na portálu Seznam.cz. Při zadání konkrétních vánočních témat jako třeba „vánoční cukroví“, „adventní tradice“ a „vánoční hvězda“ přináší Seznam.cz související obsah přímo v rámci vyhledávání - zobrazí se vám nejzajímavější odkazy, články i videa.

Snadno si tak najdete například vánoční dekorace, které se přesně hodí k vám domů, nebo recept na výborné Masarykovo cukroví, jež je letos „in“.

Stejně tak umí Seznam.cz Vyhledávání poradit, jak připravit štědrovečerní hostinu – od kapra přes řízky až po lehký bramborový salát. To se může hodit nejen těm, kteří s vařením zatím nemají moc zkušeností, ale i lidem, kteří letos chtějí připravit nějakou opravdovou specialitu, a sklidit tak úspěch u svých příbuzných a hostů.

Seznamte se ve Vyhledávání s tradicemi a pobavte děti

Štědrý den si užívají zejména děti, které kromě bohaté nabídky určitě ocení i připomenutí všech vánočních tradic a zvyků.

Víte třeba, jak správně postavit betlém, udělat adventní věnec, pouštět plovoucí svíčky nebo ořechové skořápky a co vám prozradí rozkrojené jablko? Pokud ne, nevadí, Vyhledávač od Seznamu vám jistě poradí.

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz Vyhledávání umí poradit i s tím, jak připravit štědrovečerní hostinu.

A pokud byste ještě neměli vybrané dárky, můžete svým blízkým pořídit něco, čím zároveň pomůžete někomu dalšímu.

Kupte třeba „Ponožky od babičky“ od vzdělávacího a kulturního centra pro seniory Elpida nebo „Skutečný dárek“ od Člověka v tísni. I tyto tipy najdete v seznamáckém Vyhledávání.

Společnost Seznam.cz neziskové organizace dlouhodobě podporuje a přidat se k této bohulibé činnosti můžete i vy. Vykouzlíte tím totiž nejen krásnější Vánoce, ale i úsměv na rtech mnoha babiček nebo dětí, které potřebují pomoc.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Tipy na dárky pro vášnivé rybáře

Češi jsou často považováni za národ rybářů. Málokdo si u nás tuto zálibu i sport za svůj život nevyzkoušel. A rozhodně se nejedná jen o mužskou záležitost,...

Výběr článků

Načítám