Hlavní obsah

Libor Bouček s partnerkou Vánoce neoslaví. Bude se svými rodiči

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátor Libor Bouček je už dvakrát rozvedený a momentálně sdílí společnou domácnost s krásnou modelkou Gabrielou Bendovou, ale Vánoce pořád tráví se svými rodiči. Domnívá se, že dokud nezaloží vlastní rodinu, včetně dětí, má to tak být.

Jak stráví Vánoce Libor BoučekVideo: Novinky

 
Článek

Zatím Libor Bouček ani nezačal s nákupem vánočních dárků. „Pro mne to startuje až po Českém slavíku, kterého budu moderovat. Už to bude pátým rokem, a vždy po Slavíku na mne teprve dýchne vánoční atmosféra,” říká moderátor.

„Mám rád ty chvíle, když se rozsvítí strom na Staroměstském náměstí. Ale přiznám se, že i když mám dárky třeba i dopředu vymyšlené, často začnu nakupovat až 22. prosince. A jednou se mi stalo, že jsem do obchodů naběhl až na Štědrý den, těsně předtím, než se zavíralo. Doufám, že už se mi to nestane,” svěřil se.

Svým partnerkám prý dává velkolepé dárky. „Drobný šperk, nějaké oblečení, anebo, a to dávám nejraději, je nějaká cesta. To je vlastně dárek i pro mne. Když se nad tím zamýšlím, ve výsledku jsem dost sobec. Ale jsou spokojené, já se zase potěším, že s nimi mohu někam jet. Zatím nebyla partnerka, která by byla nespokojená. A když byla, tak pak ode mne odešla,” přiznal.

Sám dárky dostává nerad. „Cítím se tak zvláštně. Říkám si, že si nic nezasloužím,” je prý v rozpacích Libor. Se současnou partnerkou strávili loni své první Vánoce odděleně, a tak to bude prý i letos.

„Ona bude se svou rodinou a já se svými rodiči v Klánovicích. Myslím si, že než má člověk vlastní širší rodinu, měl by být se svojí stávající, anebo to nějak spojit. Ale to nějak logisticky nešlo. Ale těším se na to, že budeme ve třech s mými rodiči,” uzavřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám