Hlavní obsah

Jakub Prachař: Štědrý den je nejsmutnoveselejší den v roce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na vánoční svátky se herec Jakub Prachař každý rok těší. Oslavy probíhají tradičně a v kruhu rodiny. Rodinnou pohodu doplňuje sledováním pohádek. A v letošní novince Krakonošovo tajemství, která se objeví na obrazovkách České televize 25. prosince, se dokonce objeví.

Jakub PrachařVideo: Eliška Vinterová, Novinky

 
Článek

„Je to záporná postava a tak trochu předobraz Trautenberka, takže by se dalo říct, že naše sarkastická rodina pokračuje v tradici a diváci si přijdou na své,“ svěřil se herec na tiskové konferenci k vánočnímu programu televize.

Konec roku a vánoční svátky má herec rád, a nepatří tedy k lidem, kteří by Vánoce urputně odmítali.

„Vždycky se na Vánoce těším a pak zjistím, že je to trochu smutné a že Štědrý den je nejsmutnoveselejší den v roce. Když jsem byl menší, tak člověk neřešil tolik věcí, ale je to stále dobrý den,“ prohlásil herec s tím, že u nich doma nesmějí chybět klasické pokrmy, o kterých se u stolu vždy vede diskuze.

„Slavíme je normálně, nic speciálního – bramborový salát, ryba, jednou za rok si toho kapra dám a řešíme, že je zázrak, že nesmrdí bahnem, a pak se řeší, jestli měla polívka správnou teplotu. Zatím ji nikdy neměla, letos se o to pokusíme znovu,“ prohlásil Jakub Prachař.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám