Hlavní obsah

Iva Frühlingová nebude posílat žádná vánoční přání, e-maily ani smsky

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Půvabná Iva Frühlingová, která se letos veřejnosti představila v roli spisovatelky, má vedle vydání knihy Příběhy modelek a alba se skupinou No Panic! pádný důvod se na vánoční svátky těšit. Iva plánuje odpočinek i sledování pohádek.

Foto: Michaela Říhová, Právo

"Vánoční svátky strávím s rodinou a u televizních pohádek," svěřila se Iva Frühlingová.

Článek

Iva Frülingová se těší, jak bude během Vánoc s rodinou. "Štědrý den bych ráda strávila s maminkou. Vždy jsem se snažila být o Vánocích doma, a to i když jsem dlouhodobě pobývala ve Francii."

I když většinou nemá na vysedávání u televize čas, přiznala, že o Vánocích tuto činnost bude přímo vyhledávat. "Obzvláště se těším na sledování pohádek. Připomíná mi to bezstarostné období dětství."

Obdaruje přírodní kosmetikou 

Jako většina z nás ještě nemá dárky nakoupené a nemá ani konkrétní představu, co komu nadělit. "Ale kdybych mohla dát čtenářům Novinek nějaký tip, který zřejmě také využiji, byla by to přírodní kosmetika. Kosmetikou obecně nikoho neurazíte a osobně razím přírodní linii. Možná by byl vhodným dárkem nějaký dárkový poukaz."

V zasílání vánočních a novoročních přání někdo dává přednost klasické formě, jako jsou pohledy a papírová přání v obálce. Jiný zas upřednostňuje e-mailovou, rychlejší a levnější, formu přání.

A většina z nás si na své blízké vzpomene alespoň smskou. Iva nevolí ani jednu z možností. "Přání nerozesílám vůbec. A to ani papírová, e-mailová, ani smsky."

Reklama

Související články

Chraplavé Vánoce s Dylanem

Bob Dylan vydal klasicky střižené vánoční album Christmas in the Heart. Jakže to pana nekomerčního umělce vůbec napadlo? Inu, prý je to na nějakou charitu,...

Výběr článků

Načítám