Hlavní obsah

Herečka Barbora Mottlová chce na Vánoce frnknout do tepla

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doposud každé Vánoce trávila herečka Barbora Mottlová v domě svojí maminky, kde se scházela se sourozenci. Letos by to ráda změnila, protože vzhledem k nouzovému stavu předvánoční atmosféru v Česku vnímá trochu jinak.

Jak stráví letošní Vánoce Barbora Mottlová?Video: Novinky

 
Článek

Předvánoční adventní náladu Bára moc nepociťuje. „I když mám Vánoce moc ráda, letos jsem i vzdala výzdobu, která mi jindy vydrží až pomalu do Velikonoc. Ale koledy si určitě pustím, snad to na mě s nimi nějak víc padne,” doufá.

„Jindy se na Vánoce moc těším, ale letos uvažuju, že bych je strávila někde v teple. Ty nadcházející svátky i Nový rok mi přijdou nějak smutné, tak bych asi vzala kamarádku a oslavila je radši u moře a prožila je jinak, netradičně,” plánuje.

Navoďte si už nyní tu pravou atmosféru Vánoc s českými vánočními hity

Vánoce

„Dárky ale budou, to musí být. Aspoň nějaká pozornost. Ale to jsem letos taky nijak nehrotila, nechtěla jsem se stresovat. A bez kapra a salátu, které stejně moc nemusím, se obejdu. Ale uvidíme, možná u maminky ještě jako překvapení 24. prosince zaklepu a odjedu až potom,” uzavřela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám