Hlavní obsah

Herec Pavel Soukup nejvíc na Vánoce potěšil Batmanem

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Pavel Soukup, jenž se pravidelně objevuje v seriálu Cesty domů, má na Vánoce krásné vzpomínky. A to jak na svoje, když byl ještě kluk, tak na ty, kdy se díky dárkům rozzářily oči jeho vlastním dvěma dětem, dnes již dospělým. Ale větší radost než dárky mu na Vánoce udělá sníh.

Článek

Pavel Soukup není na dárky pro sebe náročný. „K Vánocům jsem dostával rád knížky. Protože mi zůstaly na nočním stolku. A když jsem se ráno probudil, nabral jsem si studený bramborový salát, ukrojil si dort, zachumlal se do peřin, otevřel si knížku a začal si číst,“ vzpomínal herec.

„Já dost často dárky dávám hned, jak je koupím, nečekám na Vánoce nebo narozeniny. Vzpomínám si na radost svých dětí, když jsem malému Pavlíkovi koupil Batmana. A on opravdu udělal to, co jsem do té doby jenom četl, že skákal u pokladny radostí,“ pokračoval.

„Mimochodem už dávno dospělý Pavlík dodnes píše nebo spíš výtvarně zpracovává krásné dopisy Ježíškovi, které si my pak věšíme na zeď,“ usmíval se. „Podobnou radost měla Patricie, když jsem ji jako holčičku vzal do drogerie a koupil jí první lak na nehty. A ona si připadala dospělá,“ rozněžnil se.

A jakou má nejkrásnější vzpomínku na Vánoce ze svého vlastního dětství? „Vzpomínám si, když jsem byl kluk, že jsem se jednou ráno probudil a začalo sněžit. Do večera napadlo snad dvacet čísel skvělého prašanu. Večer jsme se šli s kamarády projít po zasněžené Praze. Takové bílé překvapení bych si na Vánoce přál,“ uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám