Hlavní obsah

Ester Geislerová a její úsměvná historka se zabíjením kapra

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka a bývalá modelka Ester Geislerová se před lety pokoušela se svou slavnější sestrou Aňou zabít kapra. A měly na to speciální metodu. Pobaví vás jakou.

Vánoce - Ester GeislerováVideo: Novinky

 
Článek

„Někdo nám poradil, že se nemusí vzít přes hlavu palicí a stačí, když se přeřízne mícha, prý pak netrpí dlouho,” řekla Novinkám Ester Geislerová. Bohužel tak lehké to se sestrou Aňou neměly.

„Začaly jsme řezat a zjistily jsme, že přes tu kost to moc nejde a kapr pořád žije. Tak jsme pobíhaly po sklepě a hledaly kladivo. Pak jsme ťukaly na nůž, aby konečně přeříznul tu míchu. Byly jsme po čtvrt hodině psychicky úplně vyčerpaný, protože jsme týraly kapra,” řekla dnes již s úsměvem půvabná herečka.

Celá rodina Geislerových tráví Vánoce spolu u rodičů. „Vánoce trávíme společně. Sejde se nás kolem patnácti. Převážně jsme u rodičů, zkoušeli jsme všechny varianty, ale zjistili jsme, že u mámy je to nejlepší, má velký dům. Děti se chodí  schovávat do posledního patra, mají to se Štědrým dnem spojené. Běží se po schodech a napětí vzrůstá. Vždycky se skoro přizabijí, ale milují to,” dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám