Hlavní obsah

Český sadista vysvětlil na kameru svůj vztah s otrokyní

Jak se žije ve vztahu, kde je jeden dobrovolně otrokem? Jedním z těch, kteří o tom mohou podrobně mluvit, je Míla Bugtcher z pražského studia Hell. Český piercer se společně se svojí partnerkou otevřeli před mikrofonem a dali nahlédnout mimo jiné pod pokličku vztahu, který rozhodně nemá každý.

Nový díl podcastu Guláš: Míla & Sodomia: Vztah, kde je žena otrokyníVideo: Novinky

 
Článek

Míla a Sodomia mají mezi sebou vztah, jehož principy jsou pro většinu lidí zpočátku nepředstavitelné. Jak se ale v rozhovoru dozvíte, právě kontrola nad druhým člověkem může poskytovat jednotlivci mnohem větší svobodu. A to i přes různé formy trestů. Důležitá je přitom komunikace, vzájemný souhlas a otevřenost.

V dnešním dílu podcastu Guláš se dozvíte i další perličky. A to doslova. Míla je totiž pravděpodobně jediným člověkem v České republice, který svým klientům odborně provádí takzvaný beading, tedy zavádění perliček pod kůži penisu, které mají kromě ozvláštnění sexuálního prožitku i dlouhou historii.

Celý rozhovor si pusťte v audio přehrávači, na sestřih se můžete podívat na videu.    

Podcast Guláš

Pravidelný přísun rozhovorů, které nemají žádnou škatulku. Před kamerou se s moderátorem Kubou Štěpánkem objevují hosté ze širokého společenského spektra. Naladíte každý druhý čtvrtek na Podcasty.cz, Spotify nebo Apple Podcasts.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám