Hlavní obsah

Opil se a změnil si jméno podle slavné zpěvačky. Plánuje si ho nechat

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se člověk trochu napije, stane se někdy, že ráno nad jeho chováním zůstane rozum stát. Ke ztřeštěnému kousku se po několika skleničkách odhodlal Brit dříve známý jako Thomas Dodd. Ten si totiž oficiálně změnil jméno na Celine Dion, která je jeho pěveckým vzorem.

Foto: Profimedia.cz

Celine Dion z Velké Británie

Článek

Dodd (dnes Dion) se láskou ke kanadské zpěvačce nijak netají. „Musím přiznat, že je to možná trochu až posedlost,” říká třicetiletý Celine.

Ke změně jména online se odhodlal při sledování koncertu své oblíbenkyně, u něhož popíjel víno. Na celou věc poté zapomněl, změnu si uvědomil, až když ve schránce objevil dokumenty potvrzující změnu. Za nové jméno zaplatil 89 liber (2500 korun).

„Během karantény jsem viděl mnoho koncertů a při jednom z nich mě napadlo tohle,” vysvětlil muž, který si kupodivu jméno zpátky měnit nehodlá.

Foto: Profimedia.cz

Ke změně se odhodlal po několika skleničkách.

„Mám trochu obavy z toho, jak se budou tvářit v práci, až jim řeknu, že potřebuji změnit mailovou adresu, ale na druhou stranu bych řekl, že je to skvělá příležitost, aby se zpráva dostala k Celine, která by mě třeba mohla pozvat do zákulisí,” zamyslel se Brit, který za normálních okolnosí pracuje v pohostinství a nyní pomáhá s testováním na koronavirus.

Zemřel zřejmě nejloajálnější zaměstnanec na světě. V jedné firmě vydržel neuvěřitelnou dobu

Muži

„Jenom doufám, že se nedostanu do nějaké situace, aby mě musela identifikovat policie. To by možná bylo trošku trapné,” uvedl serveru LadBible.

Foto: Profimedia.cz

Zpráva by se mohla dostat až ke slavné kanadské zpěvačce.

O změně Celine informoval nejdříve svoji matku, která zprvu synovo nadšení příliš nesdílela. „Pak jsem jí ale řekl, že jsem se taky mohl přejmenovat na Borise Johnsona, což by bylo o dost horší. Buďme rádi, že nemá žádné koncerty. Teď už se tomu moje máma směje,” doplnil.

„Bohužel, musím vám říct, že jsem ráno ve sprše zkoušel zpívat, a i když mám teď slavné jméno, můj zpěv zůstal stále stejně špatný. Každopádně, jestli se tohle k Celine dostane, budu si muset připravit defibrilátor,” dodal Dion.

Reklama

Výběr článků

Načítám